Снимка znamena-flagove.comВ подготвения от българската страна план за прилагане на Договора

...
Снимка znamena-flagove.comВ подготвения от българската страна план за прилагане на Договора
Коментари Харесай

Правят предложения за промяна в договора с Македония

Снимка znamena-flagove.com

В квалифицирания от българската страна проект за използване на Договора за добросъседство София е направила оферти, свързани с железницата, пътищата и вложения на български компании в Република Северна Македония. 

" България трансформира тактиката към Северна Македония посредством тези редложения ", написа " Юроактив ", представен от Българска телеграфна агенция.

Включено е и откриването на кампуси на български университети в Република Северна Македония, има и част, отнасяща се до учебниците по история.

" Юроактив " написа, че с предлагането на своя проект за деяние България се пробва да промени тактиката си към Република Северна Македония и да понижи напрежението сред двете страни.

" Предложеният проект за деяние е първият градивен акт на управляващите в София, откогато вицепремиерът Красимир Каракачанов обяви през септември, че европейската вероятност на Република Северна Македония е блокирана ", предава Българска телеграфна агенция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР